Πυροσβεστική
Κοινωνία

Μυστράς: Άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά προσπαθώντας να ανάψει τζάκι με βενζίνη

Σοβαρά εγκαύματα υπέστη ένας μεσήλικας άνδρας στον Μυστρά Λακωνίας, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του το πρωί της Κυριακής, ενώ προσπαθούσε να ανάψει το τζάκι ρίχνοντας βενζίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lakonikos.gr, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 11:00, όταν ο άνδρας φέρεται να επιχείρησε να ανάψει φωτιά σε σόμπα ή τζάκι, χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υγρό, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ανάφλεξη και μικροέκρηξη.

Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα από το ισόγειο προς τον επάνω όροφο του πέτρινου σπιτιού, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο εσωτερικό. Ο άτυχος άνδρας, που εκείνη την ώρα ήταν μόνος του στο σπίτι, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σπάρτης, που κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο και να αποτρέψουν την εξάπλωσή της σε γειτονικά σπίτια.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία διερευνά τα ακριβή αίτια του συμβάντος, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η χρήση βενζίνης θεωρείται η πιθανή αιτία της ανάφλεξης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

sirski-ukrania
Ένοπλες Συρράξεις 0

Όσο οι Ρώσοι προελαύνουν σε Ντονιέτσκ-Ντνιπροπετρόφσκ ο Ουκρανός αρχιστράτηγος Σίρσκι πήρε μία μεγάλη απόφαση για το Κουπιάνσκ

Τι αποφάσισε η ανώτατη στρατιωτική ηγεσία της Ουκρανίας για την στρατηγική πόλη του Κουπιάνσκ στην βορειοανατολική...