Αστυνομία
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Πατέρας συνελήφθη γιατί άφησε μόνο τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του

Στη σύλληψη ενός 43χρονου άνδρα προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, καθώς άφησε τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του μόνα τους στο σπίτι.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή του Λευκού Πύργου, όταν οι αρχές ενημερώθηκαν πως τα παιδιά βρίσκονταν χωρίς επίβλεψη μέσα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον πατέρα και του πέρασαν χειροπέδες, σχηματίζοντας σε βάρος του δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Μετά την προσαγωγή του, ο 43χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και, σύμφωνα με πληροφορίες, αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό για τα φαινόμενα αμέλειας και κινδύνου σε βάρος ανηλίκων, με τις αρχές να διερευνούν περαιτέρω τις συνθήκες υπό τις οποίες τα παιδιά έμειναν μόνα τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

sirski-ukrania
Ένοπλες Συρράξεις 0

Όσο οι Ρώσοι προελαύνουν σε Ντονιέτσκ-Ντνιπροπετρόφσκ ο Ουκρανός αρχιστράτηγος Σίρσκι πήρε μία μεγάλη απόφαση για το Κουπιάνσκ

Τι αποφάσισε η ανώτατη στρατιωτική ηγεσία της Ουκρανίας για την στρατηγική πόλη του Κουπιάνσκ στην βορειοανατολική...