Κοινωνία

Σε Ζάκυνθο και Κάτω Αχαΐα συνέλαβαν τους ληστές κοσμηματοπωλείου στην Αμαλιάδα

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, οι τέσσερις από τους πέντε φερόμενους ως δράστες είχαν εγκατασταθεί στη Ζάκυνθο, ενώ ο πέμπτος διατηρούσε επαφές με την Κάτω Αχαΐα.

Οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν στο νησί, ενώ ο τρίτος εντοπίστηκε στην Αχαΐα.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί αναλύοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας και αξιοποιώντας στοιχεία της έρευνας, τελικός προορισμός των διαρρηκτών ήταν η Αθήνα όπου, σύμφωνα με την αστυνομία, πούλησαν τα κλοπιμαία σε επιχείρηση στην Ομόνοια το πρωί της 4ης Οκτωβρίου.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δύο διαρρηκτών που διαφεύγουν, ενώ οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η ίδια ομάδα να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις στην ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας, μεταξύ αυτών και η διάρρηξη δευτέρου κοσμηματοπωλείου λίγες ημέρες μετά την 3η Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ