ΕΚΑΒ
Κοινωνία

Κρήτη: Κινδύνευσε 14χρονος που λιποθύμησε στη θάλασσα

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου μεταφέρθηκε ένα αγόρι 14 ετών, που κινδύνευσε στη θάλασσα. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 15/10 σε παραλία στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι του Δήμου Χερσονήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι όταν ο 14χρονος βούτηξε στη θάλασσα αλλά για άγνωστη αιτία ο έχασε τις αισθήσεις του. Οι λουόμενοι να έσπευσαν να τον βοηθήσουν ενώ ειδοποίησαν και το ΕΚΑΒ.

Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με γιατρό και διασώστες που έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στο παιδί και το μετέφεραν προληπτικά στο ΠΑΓΝΗ.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...