Κοινωνία

Προφυλακιστέος ο 41χρονος με τα 1.100 δενδρύλλια κάνναβης στη Μεσαρά

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου από κλιμάκιο του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΤΑΕ) Μεσαράς. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη φυτεία μέσα σε θερμοκήπιο, εκριζώνοντας δενδρύλλια ύψους έως και τριών μέτρων. Κατά την ίδια επιχείρηση, εντός του χώρου βρέθηκε και 1,5 κιλό αποξηραμένης κάνναβης, η οποία επίσης κατασχέθηκε.

Όπως μεταδίδει το neakriti.gr, προσωρινά κρατούμενος βρίσκεται και ο 51χρονος ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου, ο οποίος αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση. Στην απολογία του τις προηγούμενες ημέρες υποστήριξε ότι δεν είχε γνώση των παράνομων ενεργειών του ενοικιαστή, επιμένοντας στην αθωότητά του.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...