Κοινωνία

Μετρό Θεσσαλονίκης: Κλειστοί προσωρινά αύριο 4 σταθμοί, λόγω πορείας

Την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των σταθμών «Βενιζέλου», «Αγίας Σοφίας», «Σιντριβάνι» και «Πανεπιστήμιο» του μετρό της Θεσσαλονίκης διέταξαν οι Αρχές για αύριο, Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, λόγω της προγραμματισμένης πορείας για τα 12 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Συγκεκριμένα, οι σταθμοί θα παραμείνουν προσωρινά εκτός λειτουργίας από τις 16:00 αύριο και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να σταματούν σε αυτούς.

Σημειώνεται πως οι υπόλοιποι σταθμοί θα λειτουργούν κανονικά, ενώ αναμένεται ενημέρωση για το πότε θα ανοίξουν οι 4 σταθμοί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έλληνες κατοικούσαν στα παράλια της Μεσογείου: Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες έχουν Ελληνικό αίμα προκαλώντας φρενίτιδα στην Άγκυρα

Αν και η εθνική ταυτότητα είναι τουρκική για εκατομμύρια Τούρκους πολίτες η βιολογική ταυτότητα τους είναι εντελώς...