ΕΚΑΒ
Κοινωνία

Εύβοια: Νεκρός ηλικιωμένος μετά από πτώση από μπαλκόνι

Ένας ηλικιωμένος άνδρας στην κεντρική Εύβοια βρέθηκε νεκρός την Κυριακή το μεσημέρι, αφού έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Όπως αναφέρει το eviathema.gr, το περιστατικό συνέβη σε χωριό κοντά στη Χαλκίδα, με τις συνθήκες της πτώσης να παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Αμέσως μετά την πτώση, στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά, καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει προανάκριση για να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Στρατηγός του ΝΑΤΟ προειδοποιεί! Ο παγκόσμιος πόλεμος αρχίζει τον Νοέμβριο-Ξεκινά με μια συσκότιση και σε 5 μέρες θα έχουν τελειώσει όλα

Η κρίση θα ξεκινήσει με κυβερνοεπιθέσεις και σαμποτάζ σε κρίσιμες ενεργειακές υποδομές.Η Ευρώπη θα βυθιστεί στο σκοτάδι
trump-israil
Μέση Ανατολή 0

Φρίκη στην Τουρκία! Ο Τραμπ έρχεται σαν από μηχανής θεός να «ξελασπώσει» το Ισραήλ από τις διεθνείς κυρώσεις -Ενέκρινε πώληση όπλων αξίας 6 δισ.

Δεκάδες ελικόπτερα Apache και χιλιάδες τεθωρακισμένα οχήματα μάχης θα λάβει η Ιερουσαλήμ από την πιστή σύμμαχό της