Κοινωνία

Αττική Οδός: Καθυστερήσεις αυτήν την ώρα στην κυκλοφορία - Με "φρένο" σε Κέντρο, Μεσογείων

Σημαντικές καθυστερήσεις αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στην Αττική Οδό και στο Κέντρο εξαιτίας της αυξημένης κίνησης σήμερα (01/09), καθώς οι περισσότεροι των εκδρομέων έχουν επιστρέψει στην Αθήνα.

Στην Αττική Οδό αυτή τη στιγμή καταγράφονται καθυστερήσεις 10-15' από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.

Ταυτόχρονα, καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της Λυκόβρυσης έως τον Κόκκινο Μύλο, ενώ σημαντική κίνηση καταγράφεται και στο ρεύμα προς Λαμία.

Προβλήματα παρατηρούνται επίσης στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού, καθώς και στη Λεωφόρο Μεσογείων από την Κατεχάκη έως την Αγία Παρασκευή.

Παρόμοια εικόνα και στο κέντρο της Αθήνας, καθώς στο «κόκκινο» βρίσκονται Πανεπιστημίου, Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Αμαλίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Στρατηγός του ΝΑΤΟ προειδοποιεί! Ο παγκόσμιος πόλεμος αρχίζει τον Νοέμβριο-Ξεκινά με μια συσκότιση και σε 5 μέρες θα έχουν τελειώσει όλα

Η κρίση θα ξεκινήσει με κυβερνοεπιθέσεις και σαμποτάζ σε κρίσιμες ενεργειακές υποδομές.Η Ευρώπη θα βυθιστεί στο σκοτάδι
trump-israil
Μέση Ανατολή 0

Φρίκη στην Τουρκία! Ο Τραμπ έρχεται σαν από μηχανής θεός να «ξελασπώσει» το Ισραήλ από τις διεθνείς κυρώσεις -Ενέκρινε πώληση όπλων αξίας 6 δισ.

Δεκάδες ελικόπτερα Apache και χιλιάδες τεθωρακισμένα οχήματα μάχης θα λάβει η Ιερουσαλήμ από την πιστή σύμμαχό της