Αστυνομία
Κοινωνία

Χλιδάτη ζωή για τους έξι τούρκους συλληφθέντες - Ζούσαν σε βίλες, κατείχαν πανάκριβα ΙΧ

Πολυτελή βίο φαίνεται πως ζούσαν οι 6 Τούρκοι που συνελήφθησαν κατά την επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κατά την διάρκεια των εφόδων σε πολυτελή οικήματα στις περιοχές του Ωρωπού, του Νέου Βουτζά και σε άλλα σημεία στα Μεσόγεια, εντοπίστηκαν ναρκωτικά και ένα όπλο τύπου glock, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Μάλιστα, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, ότι οι αστυνομικοί πρόλαβαν να κατασχέσουν κάποιες ποσότητες ναρκωτικών, την στιγμή που οι συλληφθέντες τις πετούσαν μέσα στη λεκάνη στο μπάνιο για να τις εξαφανίσουν.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι αν και δεν εργάζονταν, διαπιστώθηκε ότι ζούσαν σε βίλες και κυκλοφορούσαν με πανάκριβα οχήματα αξίας ακόμα και 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ένας από τους συλληφθέντες είχε προσαχθεί κάποιες ώρες πριν την σύλληψη του από το κέντρο της Αθήνας, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος.

Οι έξι που συνελήφθησαν βρίσκονται στην Ελλάδα υπό το καθεστώς αιτούντων άσυλο, ενώ εκκρεμούν εντάλματα για την σύλληψη τους στην Τουρκία για κακουργηματικές πράξεις.

Γι' αυτό και οι ελληνικές αρχές συνεργάζονται με τις τουρκικές, ώστε να αποκομίσουν περισσότερα στοιχεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ