Κοινωνία

Τραγικό εργατικό δυστύχημα στην Αλευράδα – Νεκρός ο 50χρονος χειριστής Στέφανος Μήτσου

Βαρύ είναι το πένθος στα Τριαντέικα Αγρινίου για τον τραγικό θάνατο του 50χρονου Στέφανου Μήτσου.

Έχασε τη ζωή του στο έργο της αντλησιοταμίευσης στην Αλευράδα Βάλτου το βράδυ της Δευτέρας 18 Αυγούστου. Το δυστύχημα έγινε περί τις 10 το βράδυ όταν εκτελούσε καθήκοντα στη δεύτερη βάρδια, χειριζόμενος οδοστρωτήρα κοντά στο υπό κατασκευή φράγμα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το βαρύ μηχάνημα ανατράπηκε και τον καταπλάκωσε, εγκλωβίζοντάς τον. Επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία από την Αστυνομία με την προανάκριση να είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο Στέφανος Μήτσου ήταν παντρεμένος και διέμενε στα Τριαντέικα. Συγγενείς και φίλοι έχουν μόνο τα καλύτερα να πουν για τον έμπειρο χειριστή μηχανημάτων.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σήμερα Τετάρτη 20 Αυγούστου και ώρα 10:00 στον Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης στα Τριαντέικα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Στρατηγός του ΝΑΤΟ προειδοποιεί! Ο παγκόσμιος πόλεμος αρχίζει τον Νοέμβριο-Ξεκινά με μια συσκότιση και σε 5 μέρες θα έχουν τελειώσει όλα

Η κρίση θα ξεκινήσει με κυβερνοεπιθέσεις και σαμποτάζ σε κρίσιμες ενεργειακές υποδομές.Η Ευρώπη θα βυθιστεί στο σκοτάδι
trump-israil
Μέση Ανατολή 0

Φρίκη στην Τουρκία! Ο Τραμπ έρχεται σαν από μηχανής θεός να «ξελασπώσει» το Ισραήλ από τις διεθνείς κυρώσεις -Ενέκρινε πώληση όπλων αξίας 6 δισ.

Δεκάδες ελικόπτερα Apache και χιλιάδες τεθωρακισμένα οχήματα μάχης θα λάβει η Ιερουσαλήμ από την πιστή σύμμαχό της