Κοινωνία

Χαλκιδική: Σκάφος προσέκρουσε σε βραχώδη ακτή - Τρεις τραυματίες

Σκάφος με επτά επιβαίνοντες προσέκρουσε σε βραχώδη ακτή στη Διάπορο στη Χαλκιδική, το μεσημέρι της Τρίτης.

Στελέχη της Λιμενικής Αρχής μετέβησαν αμέσως στο σημείο, όπου και διαπίστωσαν ότι στο εκμισθούμενο σκάφος επέβαιναν επτά έξι υπήκοοι Κοσόβου και ένας Αμερικανός υπήκοος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα, αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο τραυματισμός τριών εκ των επτά επιβαινόντων, οι οποίοι αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, απ’ όπου και εξήλθαν.

Το σκάφος, το οποίο στη συνέχεια ανατράπηκε, ρυμουλκήθηκε στην ακτή.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Φυλάκιο Όρμου Παναγιάς του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Νέου Μαρμαρά, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ