Κοινωνία

Πυρκαγιά στην Εύβοια: Στην Αθήνα για χειρουργείο ο εθελοντής πυροσβέστης που τραυματίστηκε

Σε νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρεται ο εθελοντής πυροσβέστης που τραυματίστηκε στη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Κολοβρέχτης στην Εύβοια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στο evima.gr ο εθελοντής πυροσβέστης τραυματίστηκε στο πόδι του την ώρα που προσπαθούσε να σβήσει τη φωτιά.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας. Πρόκειται να χειρουργηθεί και εγχείρηση λόγω ιδιότητας μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερή και δεν προκαλεί ανησυχία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...