Αστυνομία
Κοινωνία

Συνελήφθη 18χρονος στην Περιφερειακή Υμηττού με 188 χλμ/ώρα

Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (31/7), από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, ένας 18χρονος που διαπιστώθηκε πως «έτρεχε» με το αυτοκίνητό του με 188 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού.

Ο 18χρονος «πιάστηκε» από τα ραντάρ της Τροχαίας στην Περιφερειακή Υμηττού, στο ύψος της Παλλήνης να κινείται με 188 χλμ/ώρα αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 80 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.

Σε βάρος του 18χρονου οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, όπου θα απολογηθεί για τις πράξεις του στην περιφερειακή Υμηττού, στο ύψος της Παλλήνης.

Περιφερειακή Υμηττού: Η ανακοίνωση για τον 18χρονο

«Από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής συνελήφθη 18χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε βραδινές ώρες χτες (31-7-2025) επί της Περιφερειακής Υμηττού, στην περιοχή της Παλλήνης, να κινείται με ταχύτητα 188 χλμ/ώρα.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε μέσω συσκευής radar ότι ο 18χρονος κινούνταν με 188 χλμ/ώρα αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 80 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.

Στον οδηγό του εν λόγω οχήματος επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Το πρώτο ελληνικό τυφέκιο στην Ιστορία από την ΧΡΩΠΕΙ και οι σημερινές απαιτήσεις για σύγχρονα φορητά όπλα για τον στρατό μας

Απαιτείται μια τιτάνια προσπάθεια από μέρους μας, ειδικά τώρα, που η γειτονική Τουρκία κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα...