Στη δολοφονία ενός 41χρονου Τούρκου κρατούμενου στις φυλακές Λάρισας προχώρησε ένας 29χρονος, που του επιτέθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι.
Μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες του περιστατικού, που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι την ώρα του προαυλισμού υπήρξε καβγάς, με αποτέλεσμα ο 29χρονος Έλληνας να μαχαιρώσει πολλαπλώς τον 41χρονο.
Ο 41χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Ωστόσο, δύο ώρες αργότερα, υπέκυψε στα τραύματά του.
Ο 29χρονος, που τραυματίστηκε και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα Δευτέρα στον Εισαγγελέα.
Οι Αρχές κατάσχεσαν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα επιτήρησης / ασφαλείας, όπου είχε καταγραφεί η στιγμή της δολοφονίας, ενώ αναμένεται νεκροψία – νεκροτομή.

Δολοφονία στις φυλακές Λάρισας: Νεκρός 41χρονος Τούρκος κρατούμενος μετά από επίθεση 29χρονου

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news