Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 340.596 ευρώ σε 5 Ομοσπονδίες – 200.000 στην ΚΟΕ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σιγκαπούρη

Με το ποσό των 340.596 ευρώ θα επιχορηγηθούν από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πέντε αθλητικές ομοσπονδίες. 

Πρόκειται για την κολυμβητική ομοσπονδία (ΚΟΕ), την ιστιοπλοϊκή (ΕΙΟ), την ΣΚΟΕ (σκοποβολή), την ομοσπονδία πάλης αλλά και την ομοσπονδία κωπηλασίας (ΕΚΟΦΝΣ). 


Η ενημέρωση της ΕΟΕ


Η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε στην τελευταία συνεδρίαση στις 16 Ιουλίου, να επιχορηγήσει με 340.596 ευρώ πέντε Αθλητικές Ομοσπονδίες, κάνοντας δεκτή την εισήγηση του Προέδρου της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας Δημοσθένη Γυρούση.

Τα σχετικά αιτήματα υποβλήθηκαν από τις αντίστοιχες Ομοσπονδίες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες και μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται και το αίτημα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος για 200.000 ευρώ προκειμένου να καλυφθούν έξοδα του ταξιδιού και της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Σιγκαπούρης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αναλυτικά οι επιχορηγήσεις προς τις Αθλητικές Ομοσπονδίες είναι οι εξής:

ΚΟΕ 200.000,00 €

ΣΚΟΕ 21.600,00 €

ΕΚΟΦΝΣ 41.926,00 €

ΠΑΛΗ 50.430,00 €

ΕΙΟ 26.640,00 €

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Συναγερμός στο Κίεβο! Ο ρωσικός στρατός προσπερνά τελείως την Κονσταντίνοβκα και κατευθύνεται με φόρα προς την κεντρική Ουκρανία -Δείτε χάρτες

Με αιφνιδιαστικές και γρήγορες κινήσεις, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις κινούνται δεξιά και αριστερά της Κονσταντίνοβκα