Κοινωνία

Νεκρός 23χρονος που δούλευε σεζόν στην Πάρο - Ερευνώνται τα αίτια

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πάρο καθώς νεαρός που βρισκόταν στο νησί για να εργαστεί την καλοκαιρινή σεζόν βρέθηκε νεκρός.

Πρόκειται για 23χρονο από τη Νέα Κίο που βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο δωμάτιο που διέμενε. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. ο θάνατος του προήλθε από αυτοχειρία ενώ έφερε τραύματα από μαχαίρι, με τα αίτια μέχρι στιγμής να παραμένουν άγνωστα.

Ο 23χρονος εντοπίστηκε νεκρός από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πάμε για 12 μίλια στην Κρήτη - Κ. Φίλης: Εντός της ημέρας έρχεται έκτακτη ανακοίνωση... που θα “πνίξει” τα τουρκικά Τρανσφόρμερς (Βίντεο)

Η πρώτη ελληνική Φρεγάτα εκ Γαλλίας θα είναι το πρώτο ανίκητο ελληνικό “Τρανσφόρμερς” - Μονόδρομος η ανακοίνωση της...