Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Συναγερμός στην Παλλήνη: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά σε σήψη

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης 16 Ιουλίου στην ΕΛΑΣ, όταν ανθρώπινα οστά βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη κάτω από γέφυρα της Παλλήνης.

Η γέφυρα βρίσκεται στη συμβολή της Βυζαντίου και Σαλαμίνος στην Παλλήνη, ενώ τα οστά εντόπισε διερχόμενος πολίτης και ειδοποίησε τις Αρχές περίπου στις 19:40.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί και αμέσως απέκλεισαν τον χώρο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η σορός μοιάζει να ανήκει σε γυναίκα, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ της περιοχής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η διάταξη μάχης των Τούρκων στα μικρασιατικά παράλια για πολεμική αναμέτρηση στο Αιγαίο εφόσον οι συνομιλίες Ερντογάν-Μητσοτάκη αποβούν άκαρπες

Οι Τούρκοι έχουν προβεί σε υπερσυγκέντρωση Ειδικών δυνάμεων-Πεζοναυτών-ελικοπτέρων-drones στα μικρασιατικά παράλια.