Επιστολή 33 σελίδων έγραψε το βράδυ της Τετάρτης η Ειρήνη Μουρτζούκου για το τι συνέβη στον μικρό Παναγιωτάκη.
Σύμφωνα με το Live News, επί δυόμισι ώρες, από τις 20:30 ως τις 23:00 το βράδυ, η Ειρήνη Μουρτζούκου έγραφε την επιστολή, περιγράφοντας με λεπτομέρειες τι συνέβη στον Παναγιωτάκη και ποιος ευθύνεται για τον θάνατό του, ξεκαθαρίζοντας για μία ακόμη φορά ότι δεν τον σκότωσε εκείνη.
Στις 23:00 το βράδυ παρέδωσε τη χειρόγραφη επιστολή της στα χέρια του δικηγόρου της κι ύστερα ξεκίνησε να καταθέτει εκ νέου στους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών, στο ίδιο γραφείο όπου ομολόγησε τους τέσσερις θανάτους των παιδιών.
Μισή ώρα μετά ωστόσο το μετάνιωσε, έσκισε την κατάθεσή της και σιώπησε ξανά, επιλέγοντας να μην αποκαλύψει ακόμη τίποτα.
Σημειώνεται ότι ο θάνατος του Παναγιωτάκη ήταν αυτός που ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης θανάτου των βρεφών στην Αμαλιάδα και ο οποίος δεν έχει διαλευκανθεί καθώς η Ειρήνη Μουρτζούκου αρνείται την εμπλοκή της.