Κοινωνία

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος των δυο παιδιών στην Ξάνθη

Σε πνιγμό οφείλεται, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος των δύο 16χρονων ξαδέλφων, οι σοροί των οποίων ανασύρθηκαν, χθες το απόγευμα, από την κοίτη του ποταμού Κόσυνθου, στην Ξάνθη.

Από τη νεκροψία – νεκροτομή που διεξήγαγε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης φαίνεται να προκύπτει ότι ο θάνατός τους τοποθετείται χρονικά μεταξύ τους την ίδια ώρα, εντός υδάτων, ενώ δεν διαπιστώθηκαν ίχνη κακώσεων, ούτε εξωτερικά ούτε εσωτερικά τραύματα.

Συνεκτιμώντας τα δεδομένα της ιατροδικαστικής έρευνας, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ένας από τους ανήλικους να προσπάθησε να βοηθήσει τον άλλο, όταν αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσε να βγει από τα νερά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

rosikos-stratos-ukrania
Ένοπλες Συρράξεις 0

Η αρχή του τέλους! Οι Ρώσοι κατέλαβαν το πρώτο ουκρανικό χωριό στην κεντρική περιφέρεια του Ντνιπροπετρόφσκ -Δείτε το σε χάρτες

Ξεκίνησε η ρωσική προέλαση εντός του Ντνιπροπετρόφσκ και ο ουκρανικός στρατός δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την...
macron-starmer
Κόσμος 0

«Σκοτώθηκαν» Μακρόν και Στάρμερ στο Λονδίνο σχετικά με το ουκρανικό! Τι υποστήριζε ο καθένας τους και γιατί απειλείται με διχόνοια όλη η Ε.Ε.

Ο Γάλλος πρόεδρος ενεπλάκη σε τρομερή φιλονικία με τον Βρετανό πρωθυπουργό υπό την αιγίδα της Συμμαχίας των Προθύμων