Κοινωνία

Αγρίνιο: 46χρονος βρέθηκε νεκρός στην αυλή της κατοικίας του

Μία ακόμα τραγωδία συγκλονίζει το Αγρίνιο, καθότι έφυγε απρόσμενα από την ζωή, τις πρωινές ώρες της Κυριακής 6 Ιουλίου ένας 46χρονος άνδρας.

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, ο άτυχος 46χρονος εντοπίστηκε από οικεία πρόσωπα χωρίς τις αισθήσεις του στην αυλή του σπιτιού του, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

Κλήθηκε στο σημείο σταθμός του ΕΚΑΒ, ωστόσο, ήταν δυστυχώς αργά, καθότι ο άνδρας δεν τα κατάφερε. Διακομίσθηκε νεκρός στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Από τις Αρχές έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

su25-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Καταστροφικό εναέριο ατύχημα πάνω από την Ουκρανία! Ρωσικό Su-25 «κατέρριψε» κατά λάθος άλλο ρωσικό Su-25 που πετούσε δίπλα του -Δείτε το βίντεο

Ένα τρομερό ατύχημα συνέβη εχθές πάνω από το Ντονιέτσκ, με αποτέλεσμα την καταστροφή ενός ρωσικού επιθετικού...