Κοινωνία

Χειροπέδες σε 45χρονο στη Μύκονο για παράνομη οπλοκατοχή και απειλή

Συνελήφθη ένας 45χρονος στην Μύκονο για παράνομη οπλοκατοχή και απειλή κατ’ εξακολούθηση.

Όπως προέκυψε από έρευνα της αστυνομίας ο 45χρονος επιδείκνυε το όπλο (πιστόλι) που είχε παράνομα και απειλούσε πολίτες έξω από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο.

Για τη σύλληψή του οργανώθηκε ειδική αστυνομική επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας χθες (29.06.2025) τα ξημερώματα εντοπίσθηκε ο κατηγορούμενος, κατά την έξοδο του από κέντρο νυχτερινής διασκέδασης και βρέθηκε στην κατοχή του επιμελώς κρυμμένο αεροβόλο πιστόλι, πιστή απομίμηση πυροβόλου όπλου επώνυμης εταιρίας.

Επίσης πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία εισαγγελέα, στο δωμάτιο που έμενε κατά την οποία βρέθηκαν παρελκόμενα συσκευασίας του όπλου, καθώς και πλαστική συσκευασία με βολίδες-σφαιρίδια τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...