Κοινωνία

Στο στόχαστρο της αστυνομίας δυο άτομα για σειρά κλοπών

Δικογραφία σε βάρος 42χρονου για κλοπές και διαρρήξεις, σχημάτισαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τούμπας - Τριανδρίας.

Ο δράστης κατάφερε σε διάστημα 20 ημερών, από 8 έως 27 Μαΐου να διαρρήξει και να κλέψει 11 καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τούμπας-Τριανδρίας, με το παράνομο περιουσιακό όφελος του να ανέρχεται τουλάχιστον στα 3.500 ευρώ.

Σε αντίστοιχη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θερμαϊκού, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 27χρονου για επτά περιπτώσεις κλοπών, στην παραλιακή ζώνη της Επανομής, από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ο δράστης «άρπαζε» βαλίτσες, ρούχα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, ενώ κατάφερε να κλέψει και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

«Να πάει με κράνος και τουφέκι στην Ουκρανία» - Διπλωματική ένταση έχει προκληθεί μεταξύ Γαλλίας και Ιταλίας μετά την αιχμηρή ατάκα Σαλβίνι

Η ένταση μεταξύ Γαλλίας και Ιταλίας κλιμακώνεται μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Ματέο Σαλβίνι για τον Εμανουέλ...