Κοινωνία

«Έκλεισε το σπίτι μας, πάει το κορίτσι μου το σκότωσε»: Συγκλονίζει η μητέρα της 51χρονης που δολοφονήθηκε από τον κουμπάρο της στην Αμφιλοχία

«Με τον γαμπρό μου έκανε πολύ παρέα αυτός ο άνθρωπος» αναφέρει για τον δολοφόνο της κόρης της η μητέρα της 51χρονης στην Αμφιλοχία.

 Η δολοφονία της 51χρονης από τον 54χρονο κουμπάρο της έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (24.6.25) στα Πηγάδια Αμφιλοχίας. 

Ο 54χρονος δράστης φαίνεται πως ακολούθησε τη γυναίκα και μετά από διαπληκτισμο την πυροβόλησε στο κεφάλι με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η μητέρα της 51χρονης συντετριμμένη μιλώντας στο newsit.gr για τον ξαφνικό χαμό της κόρης της αναφέρει πως ο 54χρονος δράστης είχε στενές σχέσεις με την οικογένεια της κόρης της και ποτέ δεν άκουσε κάποιο κακό λόγο για τον δράστη.

«Μας έκλεισε το σπίτι μαςμας πήρε στο λαιμό του, τι χειρότερο θα μπορούσε να μας κάνει. Ήταν γείτονες και μετά έγιναν κουμπάροι, τους είχε βαφτίσει το πρώτο τους παιδί. Δεν ξέρω γιατί τη σκότωσε, κανείς δεν γνωρίζει τίποτα», τονίζει.

Όπως αναφέρει, ο 54χρονος με την κόρη της δεν είχαν διαπληκτιστεί ποτέ κατά το παρελθόν και ούτε υπήρχαν διάφορες ανάμεσά τους που θα μπορούσαν να γίνουν αφορμή για μια τέτοια πράξη.

«Αυτός ο άνθρωπος δεν είχε κάνει οικογένεια δική του απ’ όσο γνωρίζω είχε όμως πολύ καλές σχέσεις με την κόρη μου και τον γαμπρό μου δεν τσακώθηκαν ποτέ. Δεν ξέρω γιατί της έκανε τέτοιο κακό. Η κόρη μου δεν μου είχε ποτέ κάτι γι’ αυτόν. Ένα έκτακτο περιστατικό ήταν αυτό που συνέβη, δεν είχαν προηγούμενα. Δυστυχώς, πάει το κορίτσι μου 51 χρόνων, το σκότωσε».

«Με τον γαμπρό μου έκανε πολύ παρέα αυτός ο άνθρωπος, δεν ξέρω τι σκέφτηκε και της έκανε τέτοιο κακό. Με τον άντρα της κόρης μου δεν μίλησα ακόμη και να μιλήσω τι να του πω, δεν έχω να του πω κατι;», αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα της 51χρονης.

Οι Αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ της δολοφονίας της 51χρονης γυναίκας ενώ ταυτόχρονα παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα για τα κίνητρα του δράστη που τον ώθησαν να βάλει τέλος και στη δική του ζωή. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ