Κοινωνία

Ράγισαν καρδιές στο Ηράκλειο: Το τελευταίο «αντίο» στον 16χρονο Αντώνη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Συγκλονισμένοι συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και κάτοικοι της Μεσαράς είπαν σήμερα το τελευταίο «αντίο» τον 16χρονο Αντώνη, που έχασε τη ζωή του χθες σε τροχαίο δυστύχημα, όταν η μηχανή που οδηγούσε προσέκρουσε με σφοδρότητα σε τοίχο.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος στα Σκούρβουλα, σε κλίμα βαθιάς οδύνης, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το μοιρολόι για τον αδικοχαμένο έφηβο, που ράγισε καρδιές, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Ο Αντώνης, έχασε τη ζωή του όταν εκσφενδονίστηκε από το δίκυκλο που οηγούσε καθώς χτύπησε στην πέτρινη είσοδο του Ηρώου του χωριού. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν υπάρχει πλέον γυρισμός! Oι Τούρκοι θεωρούν ότι “είναι σειρά του Ισραήλ και όχι της Τουρκίας μετά την επικείμενη καταστροφή του Ιράν”

Η Τουρκία κατασκευάζει βαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς ικανούς να πλήξουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά-Το...