Κοινωνία

Ακινητοποιημένο παραμένει στο λιμάνι του Πειραιά το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Ποσειδώνας»

Ακινητοποιημένο παραμένει στο λιμάνι του Πειραιά το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Ποσειδώνας», στο οποίο επιβλήθηκε απαγόρευση απόπλου λόγω τεχνικής αδυναμίας άπαρσης των αγκυρών.

Το πλοίο επρόκειτο να πραγματοποιήσει προγραμματισμένο δρομολόγιο προς τα νησιά Αίγινα και Αγκίστρι, μεταφέροντας συνολικά 743 επιβάτες, 54 Ι.Χ. οχήματα, 2 λεωφορεία και 32 δίκυκλα.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, οι επιβάτες πρόκειται να μεταφερθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, μέσω άλλων διαθέσιμων πλοίων της γραμμής.
 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

apache
Κόσμος 0

Με την «όρεξη» έμειναν οι Ινδοί! Το μεταγωγικό που θα τους παρέδιδε τα 3 τελευταία Apache τους έκανε αναστροφή εν πτήσει και επέστρεψε στις ΗΠΑ -Ποιος ο λόγος

Όλα κυλούσαν ομαλά για την παράδοση των τριών τελευταίων επιθετικών ελικοπτέρων AH-64E Apache του ινδικού στρατού,...