Στον θαλάσσιο χώρο ανοιχτά του κόλπου Κολυμβαρίου του δήμου Πλατανιά στα Χανιά, βρέθηκε ο 25χρονος που δραπέτευσε τη Δευτέρα από τις Αγροτικές Φυλακές Αγιάς.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, ο 25χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν, εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης (17/6), από έναν ψαρά, που περνούσε με το καΐκι του, επιστρέφοντας στο λιμάνι του Κολυμβαρίου.
Χανιά: Ο δραπέτης οδηγήθηκε πίσω στις φυλακές
Ο 25χρονος δραπέτης φαινόταν εξαντλημένος, καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μάλλον έφτασε εκεί κολυμπώντας, έτσι ανέβηκε πάνω στο καΐκι για να επιστρέψει με τον ψαρά στη στεριά, όπου τον περίμενε το Λιμενικό που είχε ειδοποιηθεί.
Στη συνέχεια αστυνομικοί των ΤΑΕ, παρέλαβαν τον 25χρονο και τον οδήγησαν πίσω στο κατάστημα κράτησης της Αγιάς.