Το πρωί της Τρίτης η Βάνα Μπάρμπα έφτασε στα δικαστήρια προκειμένου να καταθέσει για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.
Η ηθοποιός δεν παραχώρησε δηλώσεις για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη γιατί όπως είπε «Δεν μπορεί να μιλήσει καθώς δεν έχει αποκατασταθεί η ομιλία της», μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.
«Δεν μπορώ να μιλήσω. Αν μπορείτε, σεβαστείτε το. Δεν έχω ακόμα τον λόγο που θα έπρεπε. Πρέπει να καταθέσω. Δεν ήθελα να λιποψυχήσω, πρέπει να τον στηρίξω. Ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω όπως πρέπει οπότε θέλω να με καταλάβετε», ανέφερε.
Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός είχε υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο μέσα στον Μάιο. Η ηθοποιός είχε νοσηλευτεί στη Νευρολογική Κλινική του Αιγινήτειου.