Κοινωνία

Μπλόκο σε μεγάλη παρτίδα κάνναβης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, εντόπισαν και κατάσχεσαν σε αποθήκη του τελωνείου του αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» 296 πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 185 κιλών και 300 γραμμαρίων.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, σε συνεργασία με το τμήμα Δίωξης Λαθρεμπορίου του Τελωνείου αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των συσκευασιών με τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, οι συσκευασίες εντοπίστηκαν σε χαρτοκιβώτια τοποθετημένα επάνω σε παλέτες, οι οποίες όπως διαπιστώθηκε, είχαν μεταφερθεί από χώρα του εξωτερικού δυνάμει φορτωτικής με δηλωθέν εμπόρευμα πλαστικά πατάκια.

Όπως σημειώνεται από την ΕΛΑΣ, το προσδοκώμενο όφελος από την πώληση της παραπάνω ποσότητας κάνναβης, εκτιμάται ότι θα προσέγγιζε τα 1.000.000 ευρώ.

Το προανακριτικό υλικό που συλλέχθηκε θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έλληνες κατοικούσαν στα παράλια της Μεσογείου: Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες έχουν Ελληνικό αίμα προκαλώντας φρενίτιδα στην Άγκυρα

Αν και η εθνική ταυτότητα είναι τουρκική για εκατομμύρια Τούρκους πολίτες η βιολογική ταυτότητα τους είναι εντελώς...
πολεμικη αεροπορια
Εθνικά θέματα 0

«Μου φάνηκε ότι είχε πέσει»: Συγκλονίζει ο κάτοικος που εντόπισε το στρατιωτικό ελικόπτερο στην Κρήτη – Επιχείρηση ανάσυρσης με Chinook

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την αναγκαστική προσγείωση του ελικοπτέρου στο Ηράκλειο. Η μαρτυρία του ανθρώπου...