Κοινωνία

«Για εμάς είναι ακόμη εδώ» συγκινεί ο πατέρας της 7χρονης στην Καλλιθέα

«Τι να πρωτοπώ για την πολυαγαπημένη Αγγελίνα μας. Την Αγγελίνα όλης της Ελλάδας πλέον… Ένα παιδί χαμογελαστό, καλοσυνάτο, που έδινε και έπαιρνε μόνο αγάπη. Η αγάπη του κόσμου και η συμπαράσταση έγινε μια γλυκιά αγκαλιά, που δείχνει ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά και αγάπη. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να μείνει η Αγγελίνα μας για πάντα ζωντανή, για εμάς είναι ακόμα εδώ και μας δίνει δύναμη» συγκινεί.

Αντί στεφάνων, έχουν μαζευτεί χρήματα από απλό κόσμο και από εμάς που θα κάνουμε κάποιες δωρεές και φυσικά με τη στήριξη και υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του αγαπημένου σχολείου της Αγγελίνας. Θα φροντίσουμε η μνήμη της να είναι για πάντα μια έμπνευση αγάπης και σύμπνοιας, που τόσο λείπει στις μέρες μας…» είπε ακόμα ο πατέρας της Αγγελίνας, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Τουλάχιστον 20 Ουκρανοί κομάντος σκοτώθηκαν! Μαζικά ρωσικά πλήγματα κατά αρχηγείων των ουκρανικών ειδικών δυνάμεων -«Αυτό είναι μόνο η αρχή»

Μία δόση της εκδίκησής της έδωσε εχθές το βράδυ η Ρωσία, χτυπώντας στοχευμένα στόχους σε όλη την Ουκρανία