Κοινωνία

Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στον Πύργο - Καταδίωξη και 6 προσαγωγές

Χθες βράδυ Σαββάτου, οι Αρχές προχώρησαν σε έξι προσαγωγές μετά από καταδίωξη ανηλίκων στον Πύργο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας patrisnews, όλα ξεκίνησαν όταν δύο ομάδες νεαρών συνεπλάκησαν, έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην κεντρική πλατεία, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή. Η ένταση που δημιουργήθηκε κινητοποίησε τους περίοικους, οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Ομάδας ΔΙΑΣ, της Τροχαίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου.


Προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά τους καταδίωξαν οι αστυνομικοί


Στη θέα της Αστυνομίας, οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της πόλης. Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους 6 από τους νεαρούς στα Χαλικιάτικα όπου και τους προσήγαγαν.

Οι έρευνες για το περιστατικό συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρώσος βουλευτής: Η επικείμενη επίθεση θα ανατριχιάσει την ουκρανική ηγεσία δίνοντας απάντηση στο φιάσκο της χθεσινής επιδρομής

Ποιους στόχους εκτιμά ο ίδιος ότι θα ισοπεδωθούν για να σταματήσει η παράδοση όπλων και πυρομαχικών στους Ουκρανούς