Κοινωνία

Χειροπέδες σε 55χρονο δάσκαλο οδήγησης που θώπευσε μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη δάσκαλος οδήγησης, που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση νεαρής στη διάρκεια μαθήματος στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα κατήγγειλε εχθές ότι ο 55χρονος την θώπευσε την ώρα που έκαναν μάθημα οδήγησης μέσα στο αυτοκίνητο.

Μετά την καταγγελία ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης με την υπόθεση να αναβάλλεται για τις επόμενες ημέρες.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

rosia-ukraine
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ρώσοι μόλις εισέβαλαν στο Χάρκοβο από νέα κατεύθυνση! Έπιασαν στον ύπνο εκατοντάδες Ουκρανούς συνοριοφύλακες και τους περικύκλωσαν (Χάρτες)

Μία νέα αιφνιδιαστική ρωσική εισβολή στο Χάρκοβο σημειώθηκε πριν λίγες ώρες με τραγικό αποτέλεσμα για τον ουκρανικό...