Κοινωνία

Αυτοκίνητο «μπούκαρε» μέσα σε κατάστημα στο Περιστέρι – «Ήμασταν πολύ τυχεροί»

Προ εκπλήξεως βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες καταστήματος στο Περιστέρι όταν ειδοποιήθηκαν χθες βράδυ Κυριακής πως ένα αυτοκίνητο είχε μπει μέσα στο μαγαζί τους.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 22χρονη στο Περιστέρι και έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, έφυγε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία από την πορεία του, έσπασε την τζαμαρία του καταστήματος και «σφήνωσε μέσα σε αυτό».

«Η καταστροφή είναι μεγάλη. Αποφύγαμε τα χειρότερα γιατί λίγο πριν γίνει το ατύχημα, ήταν όλη η οικογένειά μου μέσα 10 άτομα», είπε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσική στρατιωτική επιχείρηση τύπου “σάντουιτς” κατά της Οδησσού με ταυτόχρονη εξέγερση μυστικών δυνάμεων στο εσωτερικό της πόλης

Η Μόσχα από αρχές Ιουλίου έως τέλος Σεπτεμβρίου θα σαρώσει τα πάντα στην Ουκρανία για να δώσει τέλος στον πόλεμο