Κοινωνία

Στον εισαγγελέα χωρίς δικηγόρο ο 23χρονος Αιγύπτιος για τον φόνο του 24χρονου ομοεθνή του στη Βάρδα – Τον μαχαίρωσε με σουγιά στην καρδιά

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας οδηγήθηκε λίγο μετά τις 12 σήμερα μεσημέρι Κυριακής ο 23χρονος Αιγύπτιος που σκότωσε τον 24χρονο ομοεθνή του σε θερμοκήπιο στο Ψαρί Βάρδας στην Ηλεία. Ο δράστης είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Όπως μεταδίδει το Patrisnews, ο 23χρονος που έχει ομολογήσει την ανθρωποκτονία στην Ηλεία στις διωκτικές αρχές και ο οποίος φέρεται να δηλώνει μετανιωμένος, προσήλθε χωρίς δικηγόρο στο Δικαστικό Μέγαρο, ενώ αναμένεται ο διορισμός συνηγόρου υπεράσπισης από το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας, προκειμένου να παρασταθεί στη διαδικασία της απολογίας του ενώπιον του Ανακριτή.

Η δολοφονία σημειώθηκε χθες, μέσα σε θερμοκήπιο στη Βάρδα Ηλείας, όπου δράστης και θύμα ως εργάτες γης, μάζευαν φράουλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ήρθαν σε έντονη λογομαχία μεταξύ τους, με τον 23χρονο μαχαιρώνει στην καρδιά τον 24χρονο, ο οποίος έπεσε νεκρός.

Πληροφορίες ανέφεραν πως ο δράστης αφού δολοφόνησε τον συμπατριώτη του μπροστά στα μάτια δεκάδων άλλων εργατών, συνέχισε να μαζεύει φράουλες λες και δεν συνέβη τίποτα.

Από τις καταθέσεις των εργατών γης που ήταν παρόντες στη δολοφονία του 24χρονου, δεν προέκυψαν ξεκάθαροι λόγοι, κάτω από τους οποίους έγινε το φονικό.

Σύμφωνα με το Patrisnews, δράστης και θύμα διέμεναν στην ίδια περιοχή και δεν είχαν δώσει σημάδια έντασης κατά το παρελθόν, ούτε είχαν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους.

Μετά τη δολοφονία, στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ήλιδας, που συνέλεξαν στοιχεία.

Εκεί, εντοπίστηκε και το φονικό όπλο, έναν αναδιπλούμενο σουγιά, συμφώνα με τις πληροφορίες του Patris News, με τον οποίο ο 23χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε τον 24χρονο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρωσία 0

Τρομερές αποκαλύψεις από Ρώσο σύμβουλο του Πούτιν - Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ από την Στοκχόλμη, εξέδωσε μυστική ετυμηγορία για Ιράν και Ρωσία

Η επίθεση των Ισραηλινών ξεκίνησε στις 13 Ιουνίου, την επόμενη μέρα μετά την έναρξη της επόμενης συνάντησης της Λέσχης...
Κίνα 0

Πάμε για Αρμαγγεδών; Το αεροσκάφος E-4B «Doomsday Plane» προσγειώθηκε στην Ουάσινγκτον -Ο Κινέζος πρόεδρος μιλά για ειρήνη αλλά ετοιμάζεται για τα πάντα

Οδηγούμαστε σε επικίνδυνους ατραπούς για ολόκληρο τον πλανήτη -Γιατί η ιρανική επικράτεια έχει τρομερή σημασία για την...