Κοινωνία

Προκλήθηκαν υλικές ζημιές από την επακούμβηση πλοίων στο λιμάνι του Πειραιά

Σήμερα πρωί Κυριακής, η Λιμενική Αρχή του Πειραιά ενημερώθηκε πως ένα ρυμουλκό (Ρ/Κ) πλοίο ελληνικής σημαίας με ρυμουλκούμενο πλωτό γερανό (Π/Γ), κατά τη διέλευσή του δυτικά του αγκυροβολίου Πειραιά, επακούμβησε στην αριστερή παρειά ενός δεξαμενόπλοιου (Δ/Ξ) ελληνικής σημαίας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν υλικές ζημιές.

Το Δ/Ξ παραμένει στο αγκυροβόλιο του λιμένα Πειραιά, κενό φορτίου, με 25 άτομα πλήρωμα , ενώ το Ρ/Κ με τον Π/Γ, με 4 άτομα πλήρωμα, κατέπλευσαν με ασφάλεια σε ναυπηγείο στη Σαλαμίνα. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Δ/Ξ μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ η Λιμενική Αρχή της Σαλαμίνας προέβη αντίστοιχα στην απαγόρευση απόπλου του Ρ/Κ και του Π/Γ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Καταπέλτης ο Στρατηγός Χουδελούδης! “Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά”-“Η τουρκική απειλή αυξάνεται και έκλεισε Σχηματισμός στην πρώτη γραμμή (7η Ταξιαρχία), ενώ άνοιξε στην Κεντρική Μακεδονία”

“Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά, έξω από την πόρτα μας και μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε...