Κοινωνία

Καθίζηση οδοστρώματος στους Θρακομακεδόνες: Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Προβλήματα στη κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρείται το μεσημέρι της Κυριακής 6 Απριλίου στους Θρακομακεδόνες, ύστερα από καθίζηση οδοστρώματος.

Ειδικότερα, σημειώθηκε καθίζηση του οδοστρώματος στην οδό Μ. Αλεξάνδρου και ως εκ τούτου έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος της Πρωταγόρα ως το ύψος της οδού Σαμοθράκης, στο ρεύμα προς την οδό Θράκης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

«Μπάσταρδοι Γερμανοί»! Σάλος στη Γερμανία: Αστυνομικοί με τουρκική και αραβική καταγωγή φέρονται να απειλούν Γερμανούς συναδέλφους τους

Η υπόθεση του Βερολίνου θέτει επομένως ένα επιτακτικό ερώτημα: Πόσο αποτελεσματικοί είναι οι μηχανισμοί ελέγχου της...