Κοινωνία

Αύριο συνεδριάζουν οι επιτροπές για τη σεισμική δραστηριότητα μεταξύ Σαντορίνης - Αμοργού

Αύριο πρωί Κυριακής στις 9:00,  θα συνεδριάσουν οι δύο επιτροπές (η Μόνιμη Eπιστημονική Eπιτροπή Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου και Μείωσης της Σεισμικής Διακινδύνευσης και η Μόνιμη Επιστημονική Επιτροπή Παρακολούθησης του Ελληνικού Ηφαιστειακού Τόξου του ΟΑΣΠ), για τη σεισμική δραστηριότητα στη θαλάσσια περιοχή της Ανύδρου, μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού.

Οι επιτροπές θα εξετάσουν τα μέχρι τώρα δεδομένα ενώ αναμένεται να αποφασίσουν για την παράταση ή μη των μέτρων που έχουν ληφθεί.

Σημειώνεται ότι τέσσερις δήμοι (Θήρας, Αμοργού, Ανάφης και Ιητών) έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τη σεισμική δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ρώσοι έχουν πάρει «φόρα» και δεν σταματιούνται! Ρωσικές μονάδες οδεύουν προς την κεντρική Ουκρανία για πρώτη φορά από την αρχή του πολέμου (Χάρτες)

Η κεντροανατολική περιφέρεια Ντνιπροπετρόφσκ της Ουκρανίας απειλείται περισσότερο από ποτέ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Η αλήθεια για την Ουκρανία- Οι Ρώσοι με εντολή Πούτιν εξοντώνουν περικυκλωμένους Ουκρανούς στρατιώτες μέσα στα δάση του Κούρσκ

Ελληνικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τις δηλώσεις του Β.Ζελένσκι περί μη περικύκλωσης χιλιάδων Ουκρανών, κάτι που φυσικά δεν...