Κοινωνία

Καλοκαίρι 2025: Η Ελλάδα στο τοπ 3 των τουριστικών προορισμών – Αύξηση 4% στις τιμές

Σύμφωνα με έκθεση που δημοσίευσε σήμερα 11 Φεβρουαρίου ο κορυφαίος ευρωπαϊκός ταξιδιωτικός οργανισμός, TUI, ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών για φέτος το καλοκαίρι είναι η Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκθεση, καταγράφεται θετική εμπορική δυναμική με υψηλότερες μέσες τιμές πώλησης πακέτων διακοπών σε σταθερή παραγωγική ικανότητα. Η θετική δυναμική των κρατήσεων για το χειμώνα 2024/25 και το καλοκαίρι 2025 συνεχίζεται, με τις τρέχουσες κρατήσεις να είναι αυξημένες κατά 2% σε σύγκριση με πέρυσι.

Οι μέσες τιμές για τον χειμώνα 2024/25 είναι σήμερα 4% πάνω από τα περσινά επίπεδα. Οι κρατήσεις προωθούνται ιδίως από προορισμούς μικρών και μεσαίων αποστάσεων. Τα Κανάρια Νησιά, η Αίγυπτος και τα Νησιά του Πράσινου Ακρωτηρίου αποδεικνύονται και πάλι δημοφιλείς προορισμοί.

Για το καλοκαίρι 2025, οι μέσες τιμές είναι επίσης 4% υψηλότερες από ό,τι το προηγούμενο έτος. Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για τους πελάτες της TUI το καλοκαίρι του 2025 είναι και πάλι η Ισπανία, η Ελλάδα και η Τουρκία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Καίγονται Άδανα και η Σμύρνη προπύργιο των Κεμαλιστών βάζοντας φωτιά στο καθεστώς Ερντογάν που απαντά με πλαστικές σφαίρες! (upd-live)

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την τύχη του Ιμάμογλου-Οι φοιτητές σε Σμύρνη , Άδανα και Άγκυρα υλοποιούν επιθέσεις κατά...
Ένοπλες Συρράξεις 0

H εκεχειρία πάει περίπατο! Η Ουκρανία κλιμακώνει: Χτύπησε ρωσική βάση πυρηνικών βομβαρδιστικών και κατάστρεψε διυλιστήριο

Ο Ζελένσκι προσπαθεί να προκαλέσει τον Πούτιν -Οι Ρώσοι απέκρουσαν δύο επιθέσεις αυτοκτονίας των ουκρανικών δυνάμεων...