Κοινωνία

Χειροπέδες σε 4 ανήλικους για διαρρήξεις σε Αλεξανδρούπολη και Δράμα – Δικογραφία και για τους γονείς

Τέσσερις ανήλικοι κατηγορούνται για διαρρήξεις και κλοπές, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, σε Αλεξανδρούπολη και Δράμα.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ανηλίκων για διάρρηξη σε σπίτι από το οποίο αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα, στην Αλεξανδρούπολη.

Η έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης οδήγησε στα ίχνη των τριών ανήλικων διαρρηκτών, οι οποίοι είχαν εισβάλει σε σπίτι ανήμερα της πρωτοχρονιάς.

Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επιπλέον έξι ημεδαπούς, τους γονείς αντίστοιχα των τριών ανηλίκων οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

 

Σύλληψη ανήλικου διαρρήκτη και στη Δράμα

 

Στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης συνέλαβαν έναν ανήλικο ο οποίος εντοπίστηκε να έχει διαρρήξει κατάστημα.

Ο ανήλικος δεν πρόλαβε να αφαιρέσει κάτι γιατί έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς και ακινητοποιήθηκε.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ίδιος στις 22-1-2025 αφαίρεσε από την πόλη της Δράμας ένα ηλεκτρικό πατίνι.
Η σχετική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει επιπλέον έναν ημεδαπό – γονέα του δράστη, ο οποίος και συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

apache-india-turkia
Κόσμος 0

Σεισμός στην Ευρασία! Η Τουρκία είναι η χώρα που σαμπόταρε και εμπόδισε την προγραμματισμένη παράδοση 3 ελικοπτέρων Apache στην Ινδία -Ξεκίνησε «Ψυχρό Πόλεμο»

Αποκάλυψη που φέρνει σεισμό: Η Τουρκία απέδειξε την εχθρική της στάση έναντι της Ινδίας και τώρα το Νέο Δελχί ετοιμάζει...
Πολιτική 0

Είχε δίκιο ο Όργουελ- Τι απίστευτο πρότεινε ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσες για την διαδικτυακή ανωνυμία στην ΕΕ προκαλώντας σοκ

Το διαδίκτυο είναι ο μόνος ακόμη ελεύθερος χώρος διακίνησης ιδεών και απόψεων και αυτό ενοχλεί πολλούς στις Βρυξέλλες
Ελληνοτουρκικά 0

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - «Τους προκαλέσαμε»: Τυχαία δημοσίευση της Ελληνικής ΠΑ θεωρήθηκε από τους Τούρκους «πρόκληση» - Μας «έβαλαν στη θέση μας»

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι αφήνουν να εννοηθεί σαφώς ότι η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία το έκανε για να «τους μπει στο...