Κοινωνία

Συγκίνηση στην κηδεία της σπουδαίας Καίτης Γκρέυ (βίντεο-εικόνες)

Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης, ενώ από τις 12, η σορός της τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα, ώστε θαυμαστές και φίλοι να αποτίσουν φόρο τιμής. Όπως είχε ζητήσει η ίδια, η τελετή θα πλαισιωθεί από δύο τραγούδια που σημάδεψαν την καριέρα της, το «Βουνό» και τα «Ξένα χέρια», τα οποία την καθιέρωσαν ως μία από τις πιο σημαντικές φωνές της εποχής της.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν από νωρίς στο κοιμητήριο, κρατώντας λουλούδια, για να τιμήσουν την ερμηνεύτρια που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στο ελληνικό τραγούδι.

Ανάμεσα τους και ο γιος της Καίτης Γκρέι, Φίλιππος Ηλιάδης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη και η βαφτιστήρα της, Κωνσταντίνα Μάμου.

Το «παρών» έδωσαν και γνωστοί καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Μπάμπης Τσέρτος, ο συνθέτης Μανώλης Καραντίνης και πολλοί ακόμα.

Αξίζει να σημειωθείο ότι τα τραγούδια που επέλεξε η Καίτη Γκρέυ να ακουστούν στην κηδεία της, είναι το «Βουνό» και τα «Ξένα χέρια», τραγούδια «σταθμοί» στην καριέρα της.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε
Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...