Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σάλος στις Ένοπλες Δυνάμεις! Συνελήφθη συνταγματάρχης για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Σάλος στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά την σύλληψη συνταγματάρχη για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού. Ο 55χρονος αξιωματικός του Στρατού θα περάσει Στρατοδικείο ενώ εξετάζεται και για την κατηγορία της διακίνησης.

Συνταγματάρχης που υπηρετεί στο Πεντάγωνο και συγκεκριμένα στο Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Το υλικό, το οποίο αποτελείται από χιλιάδες(!) αρχεία -βίντεο και φωτογραφίες- με παιδιά ακόμη και κάτω των 10 ετών, εντοπίστηκε στην οικία του συνταγματάρχη από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πρόκειται για έναν άνδρα παντρεμένο που συνελήφθη στο σπίτι του στην Αθήνα κατόπιν συνεργασίας των ελληνικών Αρχών με υπηρεσίες στο εξωτερικό.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Πνίγηκε στο αίμα η ουκρανική επίθεση! Οι Ρώσοι ήξεραν και τους περίμεναν με στόχο την εξόντωση Τριών Ταξιαρχιών του Κιέβου (Βίντεο)

Διακόσιοι νεκροί ο πρώτος απολογισμός για τους Ουκρανούς στρατιώτες- Η Μόσχα έριξε αμέσως πάνω τους έμπειρες μονάδες...