Κοινωνία

Δύο σεισμικές δονήσεις τη νύχτα στη Ρόδο

Δύο σεισμικές δονήσεις κατεγράφησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Ρόδο και έγιναν αισθητές κυρίως στην ανατολική πλευρά του νησιού, χωρίς πάντως να προκαλέσουν ιδιαίτερη αναστάτωση στους κατοίκους.

Συγκεκριμένα, στις 3.30 το πρωί, σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο 10 χλμ Ν – ΝΔ του Αρχαγγέλου και με εστιακό βάθος 10 χλμ.

Λίγα λεπτά αργότερα, στις 3.46, σημειώθηκε σε κοντινή απόσταση και συγκεκριμένα 5 χλμ Α – ΒΑ της Λίνδου, δόνηση μεγέθους 2,5 βαθμών, με εστιακό βάθος 10 χλμ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Πνίγηκε στο αίμα η ουκρανική επίθεση! Οι Ρώσοι ήξεραν και τους περίμεναν με στόχο την εξόντωση Τριών Ταξιαρχιών του Κιέβου (Βίντεο)

Διακόσιοι νεκροί ο πρώτος απολογισμός για τους Ουκρανούς στρατιώτες- Η Μόσχα έριξε αμέσως πάνω τους έμπειρες μονάδες...