Κοινωνία

Αποκάλυψη για τον 39χρονο εξαφανισθέντα: Γιατί η αστυνομία ζήτησε από τον ΟΣΕ βιντεοληπτικό υλικό από τον σταθμό στη Λάρισα

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΜΑΚ, της πυροσβεστικής και της αστυνομίας σε τμήμα του Πηνειού στη Λάρισα, για τον εντοπισμό του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Μια εβδομάδα συμπληρώνεται σήμερα από τις έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου που αγνοείται από τις 30 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, νέα δεδομένα δημιουργεί μία μαρτυρία για τον 39χρονο, η οποία έδωσε υποβλήθηκε αίτημα της αστυνομίας στον ΟΣΕ να παραδώσει βιντεοληπτικό υλικό από τον σταθμό της Λάρισας όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα onlarissa.

Κατά πληροφορίες, υπάρχουν δύο – τρεις μαρτυρίες που λένε ότι είδαν τον 39χρονο σε άλλη περιοχή και για τον λόγο αυτό, όπως αποκάλυψε το mega, η αστυνομία εξετάζει το σενάριο να έχει φύγει από τη Λάρισα. Η Ελληνική Αστυνομία για τον λόγο αυτό, έστειλε στον ΟΣΕ αίτημα με έγγραφό της στις 3 Ιανουαρίου, ζητώντας να έχει πρόσβαση σε οπτικό υλικό στις κάμερες που είναι τοποθετημένες στις αποβάθρες αλλά και στα εκδοτήρια του σταθμού στη Λάρισα, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Η ΕΛΑΣ έχει ακόμη δύο βίντεο στα χέρια της, που δείχνουν τον 39χρονο να διασχίζει μία γέφυρα μέσα στην πόλη της Λάρισας και μετά να εξαφανίζεται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

apache
Οπλικά συστήματα 0

Την έπιασε τρέμουλο την Άγκυρα! Μέσα στο 2025 θα παραλάβουμε το πρώτο τάγμα 19 αναβαθμισμένων ελικοπτέρων Apache AH-64E για Αιγαίο και Έβρο-Μετά ακολουθεί το επόμενο

Το τάγμα θα αποτελείται από 19 επιθετικά ελικόπτερα Apache και μετά την άφιξή του θα ακολουθήσει κάτι ακόμη καλύτερο...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αυτοί δεν χάνουν με τίποτα - Ρώσος στρατιώτης αυτοπυροβολήθηκε για να αποφύγει τη σύλληψη από Ουκρανούς κομάντο στο Κούρσκ (Βίντεο)

Περίπου Τριακόσια ουκρανικά άρματα μάχης κατέστρεψαν οι Ρώσοι στο Κούρσκ ενώ ομάδα Ουκρανών συνοριοφυλάκων παραδόθηκε...