Κοινωνία

Πως έγινε η ληστεία στη Βάρη - Ψάχνουν στις κάμερες ασφαλείας για τους 5 κουκουλοφόρους

Στελέχη της Ασφάλειας, μελετούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της μονοκατοικίας στην Βάρη, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ώστε να καταλάβουν τις κινήσεις των πέντε κουκουλοφόρων, που εισέβαλαν στο σπίτι χθες βράδυ Παρασκευής, λίγο μετά τις 21:30.

Οι δράστες, πλησίασαν αρχικά της 68χρονη που βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο της μονοκατοικίας και την ανάγκασαν να μπουν μέσα στο σπίτι από πλαϊνή πόρτα. Μέσα βρισκόταν και ο 70χρονος σύζυγος της, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση ακριβώς δίπλα στη μονοκατοικία.

Τουλάχιστον τρεις κουκουλοφόροι είχαν όπλα -Ένας εξ αυτών κρατούσε αιχμηρό αντικείμενο


Το ζευγάρι φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς πως τουλάχιστον οι τρεις από τους πέντε κρατούσαν όπλα στα χέρια, ενώ ένας είχε και κάποιο αιχμηρό αντικείμενο.

Αφού τους απείλησαν, χωρίς όμως να τους ασκήσουν βία, έψαξαν τους χώρους της μονοκατοικίας αρπάζοντας ένα ρολόι ρόλεξ και ακόμα ένα γυναικείο, κάποια χρυσαφικά και χρήματα που βρήκαν –περίπου 3000 ευρώ- και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μιλούσαν αρκετά καλά ελληνικά, ωστόσο είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με αποτέλεσμα να μην έχουν δώσει τα θύματα περιγραφή τους.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...