Κοινωνία

Σοκ στο Αγρίνιο - 28χρονος κατέρρευσε μετά το εορταστικό τραπέζι

Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου συνέβη ένα τραγικό περιστατικό στην περιοχή Καμαρούλα Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ένας 28χρονος λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου και ενώ είχε προηγηθεί οικογενειακό - εορταστικό τραπέζι, βρέθηκε πεσμένος στο μπάνιο του σπιτιού όπου βρισκόταν.

Στο σπίτι επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Δυστυχώς, περίπου δύο ώρες αργότερα ο άτυχος νέος εξέπνευσε, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος συγγενείς και φίλους.

Όπως όλα δείχνουν ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ τη σχετική έρευνα για τα αίτια του συμβάντος ανέλαβε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Καταπέλτης ο Στρατηγός Χουδελούδης! “Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά”-“Η τουρκική απειλή αυξάνεται και έκλεισε Σχηματισμός στην πρώτη γραμμή (7η Ταξιαρχία), ενώ άνοιξε στην Κεντρική Μακεδονία”

“Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά, έξω από την πόρτα μας και μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε...