Κοινωνία

Φονικό στην Εύβοια-Είχαν αφήσει 3 μέρες στο σπίτι του εγκλήματος τον σκύλο της οικογένειας (βίντεο)

Για τρεις μέρες ήταν κλεισμένο μέσα στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε ο 66χρονος από τα παιδιά και τον γαμπρό του στην Εύβοια, το σκυλάκι της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκύλος που ανήκε στον 29χρονο γαμπρό του 66χρονου ξέμεινε, μετά τη σύλληψη των δύο αδερφιών, μέσα στο σπίτι που ζούσε εκείνος με την 26χρονη κόρη του θύματος.

Οι γείτονες αντιλήφθηκαν ότι ο σκύλος είχε μείνει χωρίς φαγητό και νερό και προσπαθούσαν να του πετάξουν τρόφιμα από το μπαλκόνι. Στη συνέχεια ενημέρωσαν τον πρόεδρο της κοινότητας και αφού εξασφαλίστηκε ειδική άδεια για την είσοδο στον χώρο, λόγω του εγκλήματος, υπάλληλοι του δήμου Κύμης - Αλιβερίου κατάφεραν να προσεγγίσουν τον σκύλο και να τον μεταφέρουν σε κυνοκομείο της περιοχής.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Εγγλέζοι θέλουν χρήσιμους ηλίθιους - The Spectator: Μόνο ένας στρατός στην Ευρώπη είναι έτοιμος για πόλεμο με τη Ρωσία ο τουρκικός

Οι προφητείες των Ορθόδοξων Αγίων μας για ένα μεγάλο πόλεμο στην Ευρώπη θα βγουν σίγουρα αληθινές όπως και το ότι η...