Κοινωνία

Χειροπέδες σε 3 άντρες που σκότωσαν μοσχάρι στην Εύβοια

Αστυνομικοί του Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων στην Εύβοια, συνέλαβε τρεις άνδρες που πυροβόλησαν και σκότωσαν μοσχάρι ελευθέρας βοσκής.

Σε κοντινή απόσταση από το σημείο της σύλληψης τους, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία νομίμως κατεχόμενα κυνηγετικά όπλα, σύμφωνα με το tvstar.gr.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα. Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων, ενώ οι συλληφθέντες, με την σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Διπλωματική "βόμβα" στη Μεσόγειο! Ο Λίβυος πρόεδρος κηρύσσει άκυρο το Τουρκολιβυκό μνημόνιο-Ανοίγει ο δρόμος για οριοθέτηση με Ελλάδα και Αίγυπτο

Η τοποθέτηση του προέδρου της λιβυκής Βουλής αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς αποκλείει εκ των πραγμάτων κάθε...