Κοινωνία

Εύβοια: Αποθέωσαν τα Χριστούγεννα στολίζοντας... τρακτέρ (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Άφωνοι έμειναν οι κάτοικοι ενός χωριού στην Εύβοια με ένα τρακτέρ που είδαν μπροστά τους ξαφνικά.

Ήταν βραδινές ώρες και αυτό που είδαν στον δρόμο τους έκανε μεγάλη εντύπωση. Άκουγαν τον θόρυβο από το τρακτέρ και στο βάθος έβλεπε εκατοντάδες λαμπάκια. Πολλοί άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες μιας και αυτό το θέαμα δεν το είχαν ξαναδεί.

Σύμφωνα με το evianews.gr τα Χριστούγεννα ήρθαν στο Αλιβέρι για τον Δημήτρη Πάντζαλη που διατηρεί μάντρα αυτοκινήτων στην περιοχή και παρότρυνε τον φίλο του Κώστα Μπόκαρη να στολίσει το τρακτέρ του με πολύχρωμα λαμπιόνια.

Άλλοι στολίζουν σπίτια αλλά ο Δημήτρης αποφάσισε να στολίσει το εργαλείο της δουλειάς του φίλου του. Κάτι τέτοιο σκέφτηκε και αποφάσισε να κάνει το όχημα… υπέρλαμπρο, με εκατοντάδες λαμπάκια. Όπως είπε, πρόκειται για εκατοντάδες λαμπάκια, κάτι το οποίο χρειάστηκε αρκετές ώρες για να το κάνει πράξη.

 

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...