Κοινωνία

Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια-Νεκροί μία 20χρονη και ένας 17χρονος

Άλλα δυο παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στα Ψαχνά Ευβοίας σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια 20χρονη κοπέλα και ένα ανήλικο 17χρονο αγόρι έχασαν τη ζωή τους όταν το όχημα στο οποίο βρισκόντουσαν προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής.

Κόσμος που περνούσε από το σημείο είδε τα δυο παιδιά και ενημέρωσε την αστυνομία όπου έσπευσε στο σημείο μαζί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως όταν έφτασαν στο σημείο το 17χρονο αγόρι είχε τις αισθήσεις του αλλά δυστυχώς αργότερα δεν άντεξε στα τραύματα του και κατέληξε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...
Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι θα στείλουν πολεμικά πλοία στην Λιβύη; Ο Έλληνας πρόξενος συζητά την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με τον ΥΠΕΞ του Χαφτάρ

Οι υπουργοί Ενέργειας της Λιβύης και της Τουρκίας συζητούν την επέκταση της συνεργασίας στον τομέα του πετρελαίου και...