Κοινωνία

Εθνική Οδός Ιωαννίνων-Άρτας: Καθίζηση εδάφους κοντά στον κόμβο Πεδινής

Καθίζηση έχει σημειωθεί στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Άρτας, κοντά στον κόμβο με την Εγνατία στην περιοχή της Πεδινής ενώ το ένα ρεύμα κυκλοφορίας έχει κλείσει.

Η περιοχή έχει σηματοδοτηθεί και οι οδηγοί καλούνται να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, ενημέρωσε την Περιφερειακή Επιτροπή για το πρόβλημα, αποδίδοντάς το εν μέρει σε αντιπλημμυρική παρέμβαση που πραγματοποιήθηκε για την αντιμετώπιση πλημμυρών μετά την κατασκευή της Εγνατίας.

Ο Περιφερειάρχης ανέφερε, ότι το έργο ενδέχεται να έχει επηρεαστεί από την ύπαρξη καταβόθρας στην περιοχή, ωστόσο αναμένεται γεωτεχνική έρευνα για να επιβεβαιωθεί η αιτία. Το ρήγμα στο οδόστρωμα έχει μεγαλώσει, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

patriot
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις τον είχαν παραλάβει! Ρωσικός πύραυλος καταστρέφει σύστημα Patriot την στιγμή εκφόρτωσής του σε ουκρανικό αεροδρόμιο -Δείτε το βίντεο

Παράλληλα, ο ρωσικός στρατός απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από τον σημαντικότερο σιδηροδρομικό σταθμό στην περιοχή του...