Κοινωνία

Σοκ στην Κω: Νεκρός από ηλεκτροπληξία 42χρονος συντηρητής ξενοδοχείου

Απεβίωσε σε ώρα εργασίας 42χρονος συντηρητής ξενοδοχείου στην Καρδάμαινα της Κω.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 42χρονος, με καταγωγή από τη Ρόδο, ενώ εκτελούσε εργασίες, υπέστη ηλεκτροπληξία και διακομίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (15/10) στο νοσοκομείο του νησιού, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Την ίδια ώρα, το Εργατικό Κέντρο Βόρειας Δωδεκανήσου ζητά από το ΚΕΠΕΚ (Κέντρο Πρόληψης Επαγγελματικού Κινδύνου Πειραιά και Ν. Αιγαίου) «να σφραγιστεί και να περιφρουρηθεί ο χώρος του δυστυχήματος για να γίνουν όλες οι απαραίτητες έρευνες και να ελεγχθεί αν στην ξενοδοχειακή μονάδα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας σε όλα τα τμήματα και για όλους τους συνάδελφους».

«Η τραγική λίστα των εργατών που δεν γυρνάνε σπίτι δυστυχώς αυξάνεται» υπογραμμίζει το Εργατικό Κέντρο, κάνοντας λόγο για ένα ακόμα εργατικό δυστύχημα και εκφράζοντας τη θλίψη του από τον θάνατο του 42χρονου.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του εργατικού δυστυχήματος διενεργεί η Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Εκσυγχρονίζουμε τα υποβρύχια Type-214 και αναζητούμε τέσσερα υποβρύχια με δυνατότητα εκτόξευσης πυραύλων Κρουζ κατά χερσαίων στόχων

Η ουσία όμως αυτής της νέας επικείμενης αγοράς αφορά σχέδια του ΓΕΝ ,για επιθετικές ελληνικές επιχειρήσεις σε με...
rosia-ukraine
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ρώσοι μόλις εισέβαλαν στο Χάρκοβο από νέα κατεύθυνση! Έπιασαν στον ύπνο εκατοντάδες Ουκρανούς συνοριοφύλακες και τους περικύκλωσαν (Χάρτες)

Μία νέα αιφνιδιαστική ρωσική εισβολή στο Χάρκοβο σημειώθηκε πριν λίγες ώρες με τραγικό αποτέλεσμα για τον ουκρανικό...